Najam broda

Privatni izlet na otoke

Iznajmite brod i posjetite jedan ili više otoku u dubrovačkom akvatoriju – po svom izboru. Razgledajte spektakularne litice, morske špilje i prekrasne plaže. Plivajte na skrivenim mjestima daleko od gužve i gradske vreve na mjestima gdje se čuju samo cvrčci i šum valova.

Sunset panorama Starog grada

Priuštite si nezaboravan pogled na zalazak sunca i pogled na povijesnu jezgru Dubrovnika i gradske zidine s mora. Predlažemo vam da turu započnemo iz luke Gruž. Proći ćemo pokraj otoka Daksa i Grebena te nastavit vožnju prema gradskim zidinama i staroj gradskoj luci prolazeći pokraj otoka Lokrum. Tijekom opuštajuće vožnje natrag prema gruškom zaljevu uživat ćete u veličanstvenom pogledu na Dubrovnik u suton te svjetla poznatog dubrovačkog mosta.

Panorama Dubrovnika

Panorama Dubrovnika iz druge perspektive uz zalaz sunca je ono što ovaj izlet čini nezaboravnim iskustvom za kraj ljetnog dana. Polazeći iz luke Gruž proći ćemo pokraj otoka Daksa i nastaviti dalje prema prekrasnoj uvali Zatona. Nakon obilaska uvale Zaton nastavit ćemo vožnju prema rijeci Ombla u koju ćemo ući ispod dubrovačkog mosta. Na rijeci možete razgledati labudove i patke uživajući u pogledu na zalaz sunca, i svijetla Dubrovnika koja se polako pale u suton.

Privatna večera na brodu

Želite imati privatnu večeru na jednom od naših brodova? To je moguće. Molimo napišite nam vaše želje, a mi ćemo napraviti se kako bi vam večeru na našim brodovima učinili nezaboravnim iskustvom.

Rođendanska zabava na brodu

Nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste može biti proslava rođendana na brodu. Kontaktirajte nas s povjerenjem.